Olvarit doperwten gazpacho
20
minuten
Ingrediënten
Voor 1 portie:
- 75 gram (parel)couscous
- 75 gram komkommer
- 1 kwart van een avocado (ongeveer 40 gram)
- 1 potje Olvarit Doperwten 4M
- 2 muntblaadjes
Benodigdheden:
- een blender
Bereidingswijze
1 Kook de (parel) couscous. Volg de instructies die op de verpakking staan
2 Schil de komkommer en avocado. Snijd in grove stukken
3 Indien je munt gebruikt voor extra smaak, zorg dat je de blaadjes eerst goed wast
4 Stop de Olvarit Doperwten 4M+, de komkommer, avocado en munt samen in de blender
Mix tot alle ingrediënten volledig gemengd zijn.
Als dat moeilijk is, voeg dan een klein beetje water toe.
5 Leg de (parel) couscous op een bord en giet 125 ml van de gazpacho over de (parel) couscous
6 Voeg een beetje olijfolie toe als garnering
7 Serveer in een kom
Wil je nog wat bewaren voor later? Bewaar het in de koelkast voor 24 uur of vries het in tot 3 maanden.