Olvarit doperwten gazpacho

20 minuten 20 minuten

Ingrediënten

Voor 1 portie:

  • 75 gram (parel)couscous
  • 75 gram komkommer
  • 1 kwart van een avocado (ongeveer 40 gram)
  • 1 potje Olvarit Doperwten 4M
  • 2 muntblaadjes

Benodigdheden:

  • een blender

Bereidingswijze

1 Kook de (parel) couscous. Volg de instructies die op de verpakking staan

2 Schil de komkommer en avocado. Snijd in grove stukken

3 Indien je munt gebruikt voor extra smaak, zorg dat je de blaadjes eerst goed wast

4 Stop de Olvarit Doperwten 4M+, de komkommer, avocado en munt samen in de blender

Mix tot alle ingrediënten volledig gemengd zijn.
Als dat moeilijk is, voeg dan een klein beetje water toe.

5 Leg de (parel) couscous op een bord en giet 125 ml van de gazpacho over de (parel) couscous

6 Voeg een beetje olijfolie toe als garnering

7 Serveer in een kom

Wil je nog wat bewaren voor later? Bewaar het in de koelkast voor 24 uur of vries het in tot 3 maanden.